Tuinonderhoud

Wij van Hoveniersbedrijf Burgers weten dat uw tuin meerdere malen per jaar onderhoud nodig heeft. Werkt u graag zelf in de tuin maar heeft u af en toe hulp nodig met het onderhoud of wilt u het hele jaar door een mooie en nette tuin? Dan kunnen wij u ook daarbij helpen.
Dit zijn de eventuele opties:

Eenmalig Onderhoud

Heeft uw tuin een éénmalige onderhoudsbeurt nodig of wilt u dat wij 1 keer per jaar bij u langs komen? Dan kunnen wij een inventarisatie van de werkzaamheden berekenen en dit met u doorspreken.

 

 

 

2 of 3x per jaar

Zoals de naam het al zegt komen wij 2x of 3x per jaar bij u langs voor een grote onderhoudsbeurt. De belangrijkste werkzaamheden zijn: het snoeien van heesters, scheren van hagen, terug knippen van vaste planten en het afvoeren van het groenafval. Bent u een nieuwe klant dan komen wij bij u langs om te kijken welke werkzaamheden wij bij u kunnen verrichten en welke kosten hieraan verbonden zijn.

Vast Onderhoud

Bij vast onderhoud hanteren wij een contract dat wij samen met u opstellen.
Hierin stemmen wij af welke werkzaamheden u graag gedaan zou willen hebben en hoe vaak.
U kun hierbij denken aan; onkruid wieden, schoffelen, snoeien van heesters en hagen, terug knippen van vaste planten, gras maaien, beplanting in de gaten houden op ziekten en plagen, enz...