Tuinonderhoud

Elke tuin heeft onderhoud nodig. Wij van Hoveniersbedrijf Burgers kunnen u hierbij helpen. Hobbyt u graag zelf in de tuin en heeft u af en toe hulp nodig met het onderhoud of wilt u het hele jaar door een mooie en nette tuin hebben en hier zelf niks voor doen? Hieronder ziet u onze drie manieren van tuinonderhoud, U kunt de informatie weergeven door op de titels te klikken.


  • Eenmalig onderhoud

    Heeft u tuin een éénmalig onderhoudsbeurt nodig of wilt u dat wij 1 keer per jaar bij u langs komen, dan kan dat bij ons. Wij komen eerst bij u langs voor een inventarisatie wat de werkzaamheden zijn en berekenen dan voor u welke kosten aan de werkzaamheden verbonden zitten.

  • 2 of 3 keer per jaar onderhoud

    Zoals de naam het al zegt komen wij 2 x of 3x per jaar bij u langs voor een grote onderhoudsbeurt. De belangrijkste werkzaamheden zijn: het snoeien van heesters, scheren van hagen, terug knippen van vas-te planten en het afvoeren van het groenafval.Bent u een nieuwe klant dan komen wij bij u langs om te inventariseren wat de werkzaamheden en de kosten zijn, die hieraan verbonden zitten.

  • Vast onderhoud

    Bij het vaste onderhoud hanteren wij een contract die geheel met u in samenspraak samengesteld word. Hierin bespreken en adviseren wij hoe vaak wij bij u komen per jaar en wat de werkzaamheden zijn die u gedaan wilt hebben door ons.De werkzaamheden die u kan verstaan in het vaste onderhoudscontract zijn: Onkruid wieden, schoffelen, snoeien van heesters en hagen, terug knippen van de vaste planten, grasmaaien, beplanting in de gaten houden op ziekte en plagen enz..


Projecten